Garage Degryse J/Ford
Zonnebeke - Garage Degryse pagina

's Graventafelstraat 1
8980 Passendale (Zonnebeke)

051 77 04 07
051 77 18 38
     
Banner

Over ons

Nieuwe Ford wagens

 

U kan bij Ford Garage Degryse ook terecht voor de aankoop van uw nieuwe wagen.

Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een nieuwe gezinswagen, stadswagen, SUV, monovolume, jeep, leasewagen, bedrijfswagen, lichte vracht, ... Degryse helpt u met het maken van de juiste keuze.

 

Tweedehands wagens

U vindt bij ons een aanbod tweedehandsauto's van verschillende merken. Alle auto's worden door ons nagezien en gekeurd. Zo kan u zorgeloos genieten van uw nieuwe wagen. Loopt er toch iets fout, dan kan u bij ons genieten van een jaar garantie op al onze tweedehandsmodellen. Service na verkoop is bij ons een garantie.
 
Officieel Ford verdeler en erkende Ford hersteldienst

Wij zijn officieel agent voor Ford in de provincie West-Vlaanderen. We verkopen de nieuwste modellen van Ford en hebben een ruime voorraad originele Ford-reserveonderdelen en een eigen hersteldienst. Wij beschikken over gespecialiseerde apparatuur om technische storingen in Ford personen- en bedrijfswagens op te sporen en om de boordcomputer opnieuw correct af te stellen na herstellingen. Maandelijks worden onze medewerkers bijgeschoold in het trainingscentrum van Ford.

 

Spuitcabine

Onze 'Spies Hecker' spuitcabine is volledig conform met de strikte regels inzake het herspuiten van auto onderdelen.
Blikschade aan uw auto is na behandeling volledig verdwenen.

AIRCO Service

 

Steeds meer auto's en bedrijfsvoertuigen worden uitgerust met een vanaf fabriek, of naderhand ingebouwde, airconditioning-klimaatregeling installatie.
Wij beschikken over goedgekeurde apparatuur om een AIRCO installatie te verzorgen.
Het vullen en eventueel leeghalen van de installatie, de zogenaamde CKF handelingen kunnen bij ons uitgevoerd worden. Alle gebruikte stoffen worden op een gebruiksvriendelijke manier gerecycleerd.

Occasies

 Bereken route
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten